2017 Üsküdar Hurda Fiyatları

2017 Üsküdar Hurda Fiyatları

Üsküdar hurdacısı olarak hurda fiyatları bizen ögrenilir ve bizen her zaman en günçel fiyatlarla sizlerin hizmetnde hurda alımö satım işleri yaparak geri dönüşüme katkı saglamaktatız biz her zaman en yüksek fiyatkara hursda alım yapmaktayız hurdalarınızı yerinden ve nakıt almaktayım.

üsküdarda 1999 dan bu yana hurda alım işleri yapmaktayız, önceden üsküdarın mahallelerinde hurdacı diye gezip ev ve iş yerlerinden hurda alırdık rampaları oldugundan el arabasını çekmek çok zor oluyordu şimdilerde işe internet wep sitemizde oldugundan internet artık telefonda oldugundan  her yerde internet oldugundan dolayı bize ulaşmaları çok ta zor olmuyor ,biz her zaman hurdalarınızı aldık almayada devam etmekteyiz. degerli madeni hurdalar için yerinde görerek fiyat vermekteyiz.

Nasıl pazlanmazın çeşitleri oldugu gibi ise 304 ,430,317,316,mangan gibi varsa çeşitleri hurda bakır veya sarı, kablo gibi bütün hurdaların çeşitleri vardır,biz bu hurda çeşitlerini seçebiliyoruz kolaylıkla ama hurdacılık yapmayan birisi için çok zor bizim bile bazı madeni hurdalar için seçemedigimiz zor anlar olmaktadır.         Üsküdar her zamanki bildiğimiz gibi değerine paha biçilemeyen bir semtimiz olan üsküdar her zaman bizimle değer kazanmaya devam ediyor.Her türlü hurda ahşap makara,palet,kalas,onaon,pleymut,osb,mebran,lastik ,kumaş,cam gibi hurdalarınızı ikinciel olarak alım satım yapmaktayız.İKİNÇİ,EL OLARAK alım satımı yapılmaktadır.Bu tür hurdaların  plastik,naylon,kimyasal atıkların doğada kaybolma curümesi 100 yılları bulabiliyor, bunları hayvanların yemesi yada ayaklarına dolanması gibi olaylarda hayvanlar hayatlarını kaybetbektedir,doğa atıkları yani insan oğlunun çöpleri deniz hayvanlarınında doga yaşam  hayvanlarının da ölümüne yol acarak bir katliyam yapılmaktadır. bu tür hurda yada atıklarınız için ataşehir hurdacı .comdan bizlere ulaşabilir bizlere para karşılıgı satabilirsiniz, bizlerde bunları erimeye geridönüşüme döndermekteyiz. Bizler sizler ve de doğa kazanması için hurdacılara her türlü atılkarınız için bizi arayın gelelim hurdalarınızı ev veya iş yerlerinizden ücret ödeyerek alalım.Artık hurdacı ihtiyacınızda dışarı cıkıp sokak sokak hurdacı aramanıza gerek kalmadı. Googleden  bulunduğunuz semtin yada mahallenin adını yazarak ,hurdacı arayıp ev veya iş yerlerinizde yarım saat içinde hurdanın bulunduğu yere olmak demek bizim işimizdir.İnsan atıklarının ve hurdaların çöplerin doğal yaşama büyük zararları olmaktadır.Geri dönüşüm sektöründe kimyasal maddelerin ham maddelerini büyük bir ölçüde zarar vererek kullanımına engel olmaktadır.Hurda fiyatlarının rekor  kırdıgı 2017/2018 yılları arası hurdanın fiyatları durmadan degişmesi gibi bir çok sebebden dolayı çogu kişi iflas etmiş çogu kişide iflasın eşigine gelmiştir.Üsküdar kendını gelıstıren elıt bır semtımızdır.bu semtte keyıflı vakıt gecırmek ıcın uygun bır semttır.

Hurda Anakart

Hurda anakart bozuk bilgisayar anakartlarıdır, içerisindeki entegreler , metal ve plastiğin tekrar hammaddeye dönüştürülmesi için geri dönüşüm tesislerinde komponentlerine ayrılır ve daha sonra eritilir.

Hurda anakartlar baskılı devre rengine yani PCB rengine göre iki temel kaliteye ayrılmaktadır. 1. Kalite anakartlar aşağıda görebileceğiniz şekillerdedirler. 1. Kalite Hurda anakartları anlamanın en kolay yolu anakart rengine ve işlemci soketine bakmaktır. İşlemci Soketleri Intel P3 ve Amd K7 ve daha eski nesil ise ve hurda anakart baskılı devre rengi yeşil veya sarı ise bu anakart 1. Kalite bir anakartır. İşlemci soketi 478 yada sonraki dönemde olsaydı yeşil veya sarı renk dahi olsa 2. Kalite anakart kabul edilecekti  veya hurda anakart baskılı devre rengi kırmızı veya mavi renk olsa 2. kalite anakart kabul edilecekti.

Üsküdarı cok sevıyorudum ama sımdılerde okadar cok sevmıyorumcok kalabalık cok trafık bu ne ya bukadar olmaz yanı aynı pazar yerı gıbı adım atamıyorsun bızler bu semtte hurdacılık yapıyoruz ve cok detlı gecıyor. cok zorlanıyoruz artık cevre semtler daha ıyıce  bızler her nevı hurdalarınızı yerınden degerınde gelıp almaktayız.sızlere daha ıyı hızmet verebılmek ıcın ekıp arkadaslarımız servıs araclarımız heran hızmetınızdedır.