2017 Bostancı hurda Fiyatları

2017-2018 Bostancı hurda Fiyatları

Bostancı hurda fiyatları hurdacılar tarafından belirlenmektedir. her türlü hurda alım satım yapılmaktadır.Biz hurda fiyatları ne zaman yükseldigi ve düşdügü zaman biz hemem saati saatine güncel fiyatlarla hizmetinizde hurda alım yapmaktayız.

2017-2018 Bostancı hurda Fiyatları

Bostancı ve çevre semtlerde hurda fiyatları belirlemekteyiz ,her türlü hurda alım yapmaktayız ,Bostancı hurdacı ,Bostancı hurda denildiginde akla ilk olarak biz gelmekteyiz.

Bostancıda 2001 yılından buyana hurdacılık yapmaktayız ,bostancıda gitmedigimiz sokak ,mahalle kalmadı ,her yerinden hurda alım mi yaptık .biz bostancı da çalışarak hurda alımı yaparak bilinen bir esnafız.

Hurda denildiginde hur türden hurda alım yapmaktayım mesela Atık yag motor yagları hurdası ,yemek yag hurdası bile alarak geridönüşüme kazandırmaktayız.

İkinci el inşaat mazemeleri de almaktayız teleskop direkler ,kalıp tahtaları gibi bir çok ikinci el mazeme almaktayız.

Teleskopdirek temiz olması lazım ki ikinci el olarak alalım ,aldıgımız gibide müşterilere çalışır durumda oldugunu göstermek gerekir.

Kalıp tahtalarının temez ikinci el olarak kullanılması yada satabilmek için müşterilerin begenmesi bizim için önemli hususlardandır müşteri gibi kullanacak gibi bakarak alım yapmaluıyız .

Boydan kısa olmaması lazım çünkü olanlar keresteden ibarettir

2017 Bostancı hurda Fiyatları

2017 Bostancı hurda Fiyatları

Bostancı hurda fiyatlarını https://atasehirhurdaci.com dan da ögrenebilirsiniz.

her türden hurdalarınız için bizimle itibata geçebilirsiniz.

Her türlü hurda alım yapmaktayız hurda fiyatlşarı güncel fiyatlar için arayın firma yetkilisi şahin özerle itibata geçin 7/24 Acık hurdacı

Aslında hurda yada mazeme para kazanmıyor .parayı para kazanıyor.Biz her zaman işimizizden şükrettik para kazanamasakda karnımiz doyuyor.

Hurdacılıkla geçimini saglayan hurda alım satım sektöründe para kazanmanın yollarını aramaktayız .

Her türden hurda alım yapan hurdacı pıyasada azdır. Biz her türden mazeme hurda eşya antika kilama ,ikinçi el mazemeler,hurda arabalar,hurda daha sayamadıgım bir surü hurda var.

Bostancı günümüzde çok bi degişim geçirdi bostancıyı kaldırdılar tamamen yeni bi bostancı getirip koydular ,kensel dönüşüm bahane oldu sanki degişim şahane oldu gibi bostancı trafiyle meşur olan semtlerimizden biri olan biridir.

Bizim alacagımız hurdalar nelerdir

Biz her hürlü hurda almaktayız

Ahşap hurdası,kazak hurdası

pantolon hurdası,osb hurdası, kalas hurdası,demir hurdası,kablo hurdası,soyma bakır hurdası, bakır hurdası,kablo hurdası,aliminyum hurdası,odun hurdası,demir hurdası,dikişmakinası hurdası,kablo pilastigi hurdası gibi herşeyin hurdasını almaktayız hurda konusunda profeselleşmiş bir ekip ve çevremiz vardır.bostancı yada cevre semtlerden gelip hurdalarınızı  almaktayız.

Ancak rakip şehzadelerden I. Mehmed’in harekete geçmesi sebebiyle bu kuşatma da kaldırıldı. Dördüncü kuşatma ise II. Murad döneminde oldu; II. Murad elçiler göndererek Düzmece Mustafa’nın desteklenmemesini talep etti ancak karşılık bulamadı. İsyan ile uğraşan II. Murat, Şehzade Mustafa’ya yardım ettiğine inandığı Bizans İmparatorluğu’nun üzerine yürüdü ve kuşatma başladı.

Önder Şenyapılı’ya göre Bostancı ismi, Osmanlı döneminde; Bostancı Deresi’nin üzerindeki Taş Köprü’nün yanında bulunan Bostancı Karakolu’ndan gelmiştir. Semtin yönetimi, Fatih Sultan Mehmet döneminden itibaren sarayın bağ ve bahçeleri, kayıkhaneleri, köşklerin korunması ve bakımından sorumlu olan bostancıların elindeydi.bostancı hurda fiyatlarımız için bizleri telefondan arayarak net bir bilgi almak için bize ulaşabiklirsiniz. biz her zaman güncel fiyatlarla burdayız fi,yatlar için şahin özerle itibata geçebilirsiniz. Herzanan yüksek fiyatlara hurda maden hurda almaktayız,Nakit ödemeyle hizmetinizdeyiz.Her türlü hurda ahşap makara,palet,kalas,onaon,pleymut,osb,mebran,lastik ,kumaş,cam gibi hurdalarınızı ikinciel olarak alım satım yapmaktayız.İKİNÇİ,EL OLARAK alım satımı yapılmaktadır.Bu tür hurdaların  plastik,naylon,kimyasal atıkların doğada kaybolma curümesi 100 yılları bulabiliyor, bunları hayvanların yemesi yada ayaklarına dolanması gibi olaylarda hayvanlar hayatlarını kaybetbektedir,doğa atıkları yani insan oğlunun çöpleri deniz hayvanlarınında doga yaşam  hayvanlarının da ölümüne yol acarak bir katliyam yapılmaktadır. bu tür hurda yada atıklarınız için ataşehir hurdacı .comdan bizlere ulaşabilir bizlere para karşılıgı satabilirsiniz, bizlerde bunları erimeye geridönüşüme döndermekteyiz. Bizler sizler ve de doğa kazanması için hurdacılara her türlü atılkarınız için bizi arayın gelelim hurdalarınızı ev veya iş yerlerinizden ücret ödeyerek alalım.Artık hurdacı ihtiyacınızda dışarı cıkıp sokak sokak hurdacı aramanıza gerek kalmadı. Googleden  bulunduğunuz semtin yada mahallenin adını yazarak ,hurdacı arayıp ev veya iş yerlerinizde yarım saat içinde hurdanın bulunduğu yere olmak demek bizim işimizdir.İnsan atıklarının ve hurdaların çöplerin doğal yaşama büyük zararları olmaktadır.Geri dönüşüm sektöründe kimyasal maddelerin ham maddelerini büyük bir ölçüde zarar vererek kullanımına engel olmaktadır.Hurda fiyatlarının rekor  kırdıgı 2017/2018 yılları arası hurdanın fiyatları durmadan degişmesi gibi bir çok sebebden dolayı çogu kişi iflas etmiş çogu kişide iflasın eşigine gelmiştir.Bostancı cok eskı çağlara dayandıgı dogrudur.Ulasım olarak en merkezı noktalardfan bırıdır.Her türden kablo,sarı,bakır,ahşap hurdası,makara,palet,osb,gibi hurdalarınızı yerinden teslim alarak ekonomiye büyük katkı saglamaktayız.

Hurda Anakart

Hurda anakart bozuk bilgisayar anakartlarıdır, içerisindeki entegreler , metal ve plastiğin tekrar hammaddeye dönüştürülmesi için geri dönüşüm tesislerinde komponentlerine ayrılır ve daha sonra eritilir.

Hurda anakartlar baskılı devre rengine yani PCB rengine göre iki temel kaliteye ayrılmaktadır. 1. Kalite anakartlar aşağıda görebileceğiniz şekillerdedirler. 1. Kalite Hurda anakartları anlamanın en kolay yolu anakart rengine ve işlemci soketine bakmaktır. İşlemci Soketleri Intel P3 ve Amd K7 ve daha eski nesil ise ve hurda anakart baskılı devre rengi yeşil veya sarı ise bu anakart 1. Kalite bir anakartır. İşlemci soketi 478 yada sonraki dönemde olsaydı yeşil veya sarı renk dahi olsa 2. Kalite anakart kabul edilecekti  veya hurda anakart baskılı devre rengi kırmızı veya mavi renk olsa 2. kalite anakart kabul edilecekti.

Bostancılı olarak uzun yıllardır bu semtte ve cevre semtlerde hurdacılık yapmaktayız. nekadar guzel bır semttır bostancı ınsanları guzel elıt kalıtelı bızler bu semtte olmaktan mutluluk duyuyoruz. evet belıkı eskı halı bukadar ıyı degıldı ama eskı halıne bakmamak lazım.