Ataşehir Hurda | Hurdacı | Hurda Alım | Hurda Satım

Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

Kadıköy hurda olarak İstanbul ilinin ağırlıklı olarak anadolu yakası başta olmak üzere tüm bölgelerinden hurda alımı yapmaktayız.

Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

Kadıköy hurda fiyatları , Hurdacılar , Hurdacı ihtiyaçlarınızda Kadıköy Hurda firmamız hurda alımı yapmaktadır.

Hurda alımı ve hurda satımı işleri ile uğraşarak geri dönüşüm sektörüne katkı sağlamayı amaçlamaktayız.

HURDA BAKIR

Hurda bakır ve çeşitli bakır hurdalarınızı değerlendirmek hem geri dönüşüme katkı sağlayacak hem de değerli metalinizden sizin dehurda bakır alımıkazanmanızı sağlayacaktır.

Bakır hurdalar değerli hurda metallerindendir. Geri dönüşümüne katkı sağlayarak ekonomiye de fayda sağlamaktasınız. Değerli madenler bakımından zengin bir ülke konumunda olsak ta bu madenlerin çıkartılması ve işlenmesi çok büyük iş gücüne gerek duymaktadır.

Bu noktada hurda alımı yaparak hem doğal zenginliklerimizi korumakta hem de sizlerin değerli metallerini nakit olarak alarak sizlere fayda sağlamayı amaçlamaktayız. Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

Hurda bakır ve bakır hurda atıklarınız için bizleri arayarak yerinde tespit yapmamızı sağlayabilirsiniz.

HURDA SARI

Hurda sarı Hurda sarı ve sarı hurda olarak tabir edilen değerli metallerinizin atıklarını geri dönüşüme kazandırmanız gerekmektedir.

Halk dilinde genel olarak sarı hurda olarak bilinen hurda çeşidi aslında bakır ve alaşımlarını içermektedir.

Kadıköy Hurda olarak sarı hurda atıklarınızı değerlendirmek için sizlerin yanındayız. Hurda ve hurda çeşitleri konusunda güvenilir bir firma olmak için çalışmaktayız.Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

1995’lı yıllarda kurulan firmamız hurda , alimunyum , çinko , krom ,karton , kağıt , plastik gibi hurdalarınızı yerinden teslim alarak çevreye geri dönüşüm hizmetini de sağlamaktadır.

Kadıkoy son zamanlarda yapancıların Akın’ına ugramaktadır.her zaman kadıkoy güzellikle insanları büyülemeyi başarmiştır.

Hurda alımı ve hurda satımı işleri ile uğraşarak geri dönüşüm sektörüne katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

Kadıköy  hurda olarak İstanbul ilinin ağırlıklı olarak anadolu yakası başta olmak üzere tüm bölgelerinden hurda alımıyapmaktayız.

HURDA BAKIR

Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

Hurda bakır ve çeşitli bakır hurdalarınızı değerlendirmek hem geri dönüşüme katkı sağlayacak hem de değerli metalinizden sizin dekazanmanızı sağlayacaktır. Bakır hurdalar değerli hurda metallerindendir.

Geri dönüşümüne katkı sağlayarak ekonomiye de fayda sağlamaktasınız.

Değerli madenler bakımından zengin bir ülke konumunda olsak ta bu madenlerin çıkartılması ve işlenmesi çok büyük iş gücüne gerek duymaktadır.

Bu noktada hurda alımı yaparak hem doğal zenginliklerimizi korumakta hem de sizlerin değerli metallerini nakit olarak alarak sizlere fayda sağlamayı amaçlamaktayız.

Hurda bakır ve bakır hurda atıklarınız için bizleri arayarak yerinde tespit yapmamızı sağlayabilirsiniz.

 

Kadıköy hurda kablo fiyatları 0536 975 04 26

HURDA SARI

 

Hurda sarı ve sarı hurda olarak tabir edilen değerli metallerinizin atıklarını geri dönüşüme kazandırmanız gerekmektedir.

Halk dilinde genel olarak sarı hurda olarak bilinen hurda çeşidi aslında bakır ve alaşımlarını içermektedir.

Kadıkoy  Hurda hurdacı olarak sarı hurda atıklarınızı değerlendirmek için sizlerin yanındayız.

Hurda ve hurda çeşitleri konusunda güvenilir bir firma olmak için çalışmaktayız.

Yıkım çalışmalarının söküm safhasında iş makinası ile yıkım başlamadan önce yapının içinde bulunan her türlü yeniden değerlendirilebilir.

Kıymetlerin sökülmesi ve kullanılmış ürün olarak değerlendirilmesi sonucu ekonomiye katkıda bulunulmaktadır.

Bina ve diğer yapılarda yıkımdan önce her tülü amerika, masif ve çelik kapılar, pimapen PVC ve ahşap doğramalar, cam -plastik-alümünyum ve bakır gibi yeniden değerlendirilebilir hurda kıymetleri binadan ayıklanıp doğru geri dönüşüm metodları ile bir kıymet olarak yeniden ekonomimize kazandırılmaktadır.

HİZMETLERİMİZ

Kadıköy Hurda Alım Satım

Kadıköy Hurda Demir

Kadıköy Hurda Alimunyum

Kadıköy Hurda Bakır

Kadıköy Hurda Sarı

Kadıköy Hurda Çelik

Kadıköy Hurda Çinko

Kadıköy Hurda Krom

Kadıköy Hurda Kablo

Kadıköy Hurda Demir

Kadıköy Hurda Bakır

Kadıköy Hurda Paslanmaz

Kadıköy Hurda Alüminyum

Kadıköy Hurda Kağıt

Kadıköy Hurda Plastik

Kadıköy Makina Hurdaları

Kadıköy Hurda Çinko

Kadıköy Sarı Hurda

Kadıköy Hurda Pet

Kadıköy Hurda Naylon

Kadıköy Hurda Krom

Kadıköy Hurda Kurşun

Kadıköy Hurda Karton

Kadıkoy hurdacılar

kadıköy hurda

GENEL HİZMET

kadıköy hurda fıyatları için bizi arayabilirsiniz.kablo hurda en güncel fıyatlarla burdayız.

Hurda fıyatlarında en yuksek fıyatla alıyoruz hernevi hurdalarınızı evinizden işyerinizden gelip alıyoruz.

Kadıköy hurda bakır alım yapmaktayım bakır granör ,soyma makır ,lama bakır gibi bir çok hurda alım yapmaktayım ,kadıkoy nekadar kalabalık olsada yolları çekilmez olsada kadıkoy vazgeçilmez.

Kadıköyde hurda kablo alım ve imha işleri yapılır.Kablo fason çekilir. Soyma bakır ,kırma bakır,bakır granör gibi bakır çeşitleri vardır. Bakır fiyatları için yetkili isim ŞAHİN ÖZER ile iletişime geçebilirsiniz.

Firmamızın yetkilisi ŞAHİN ÖZER dir.Bu tür hurdaların  plastik,naylon,kimyasal atıkların doğada kaybolma curümesi 100 yılları bulabiliyor, bunları hayvanların yemesi yada ayaklarına dolanması gibi olaylarda hayvanlar hayatlarını kaybetbektedir,

PLASTİK HURDASI

Doğa atıkları yani insan oğlunun çöpleri deniz hayvanlarınında doga yaşam  hayvanlarının da ölümüne yol acarak bir katliyam yapılmaktadır. bu tür hurda yada atıklarınız için ataşehir hurdacı .comdan bizlere ulaşabilir bizlere para karşılıgı satabilirsiniz, bizlerde bunları erimeye geridönüşüme döndermekteyiz.

Bizler sizler ve de doğa kazanması için hurdacılara her türlü atılkarınız için bizi arayın gelelim hurdalarınızı ev veya iş yerlerinizden ücret ödeyerek alalım.Artık hurdacı ihtiyacınızda dışarı cıkıp sokak sokak hurdacı aramanıza gerek kalmadı.

Googleden  bulunduğunuz semtin yada mahallenin adını yazarak ,hurdacı arayıp ev veya iş yerlerinizde yarım saat içinde hurdanın bulunduğu yere olmak demek bizim işimizdir.

Hurdalarınızı güvenilir bir firmaya satmak için yada fiyat gibi soru ve sorunlarınız için  https://atasehirhurdaci.com bizler ulaşarak giderebilirsiniz.soru ve sorunlarınız için firma yetkilisi sahin özerden bilgi alabilirsiniz.

Geri dönüşüm sektöründe kimyasal maddelerin ham maddelerini büyük bir ölçüde zarar vererek kullanımına engel olmaktadır.Hurda konusunda önceden sokaklarda dolaşan hurdacılar şimdi internetten sanal alemden hurda alım satımmı yapmaktalardır. tekneloji kullanmak en güzel bir sistemdir.

 Her türlü hurda ahşap makara, palet, kalas, onaon, pleymut, osb, mebran, lastik , kumaş, cam gibi hurdalarınızı ikinciel olarak alım satım yapmaktayız.
İKİNÇİ,EL OLARAK alım satımı yapılmaktadır.